B&B Vlaardingen

Uitgebreide b&b in de watertoren te Vlaardingen

U bent op zoek naar een leuke b&b in Vlaardingen en zodoende bent u terecht gekomen bij Eten, Drinken en Slapen in de Watertoren. In de voormalige watertoren op de buitenplaats Van Ruytenburch is sinds dit jaar namelijk een bed and breakfast gevestigd! U kunt in het restaurant of op het terras genieten van heerlijk eten. Ook beschikken we over een ruim dakterras waar u een heerlijk drankje kunt nuttigen!

Geschikt voB&B Vlaardingenor alle leeftijden!

Onze b&b in Vlaardingen bij de watertoren is een leuk uitstapje voor zowel jong als oud. In de omgeving van de watertoren valt namelijk genoeg te beleven. Zo is er in de nabije omgeving een groot stadspark, genaamd Oranjepark. Hier worden regelmatig evenementen georganiseerd en tevens vindt u hier een grote skatebaan. Maar natuurlijk kunt u hier ook gezellig picknicken of simpelweg genieten van de zon! Tevens vindt u een eindje verder ook een kinderboerderij waar voornamelijk de kleintjes het zeker naar hun zin zullen hebben. Ook vindt u in de omgeving natuurlijk veel water, waaronder natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Niet alleen kunnen de kinderen hier zich prima vermaken, ook voor u is er genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld wandelen of ontdek de prachtige omgeving per fiets. Zelfs paardrijden is mogelijk!

Neem gerust contact op

Bent u enthousiast geworden over deze nieuwe b&b in Vlaardingen en wenst u meer informatie? Of wilt u direct een reservering plaatsen? Schroom niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op de website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact