Bed and breakfast Vlaardingen

Genieten bij onze bed and breakfast in Vlaardingen

Maak kennis met Eten, Drinken en Slapen in de Watertoren! Onze bed and breakfast is gevestigd in Vlaardingen in de voormalige watertoren. Het mooie van onze b&b, is het feit dat alles u doet denken aan de voormalige watertoren. Het interieur van de kamers ademt sfeer en nostalgie uit en u zult zich er zeker op uw gemak voelen. Ook is onze b&b is erg toegankelijk. Iedereen mag plaatsnemen op ons ruime dakterras!

Diverse activiteiten in de omgeving

Zowel jong als oud zal zich uitstekend kunnen vermaken in de omgeving van de watertoren. Zo zijn er in de nabij omgeving diverse recreatiegebieden, parken en zwembaden. Wilt u vooral tot rust komen, dan kunt u heerlijk gaan picknicken of een eindje wandelen in de omgeving. Ook voor de sportliefhebbers zijn er voldoende activiteiten in de omgeving, zoals watersporten en paardrijden. Het is maar net wat uw wensen zijn!

Bed and breakfast VlaardingenBinnenkort kunt u ook overnachten

Op dit moment zijn wij nog druk bezig met de verbouwing. Eind dit jaar hopen we de appartementen van onze bed and breakfast in Vlaardingen klaar te hebben. U kunt dan dus ook bij ons overnachten tegen zeer voordelige prijzen. Houd zeker onze Facebookpagina in de gaten zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen! Wanneer u enkel een biertje wilt komen drinken of een hapje wilt eten, bent u al van harte welkom! Heeft u een vraag over onze toekomstige bed and breakfast in Vlaardingen? U kunt dan het beste even contact opnemen door te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

   Contact