Restaurant Vlaardingen

Restaurant in Vlaardingen

Wanneer u op zoek bent naar een restaurant in Vlaardingen, denkt u natuurlijk niet direct aan de watertoren. Toch kunt u vanaf nu bij de voormalige watertoren terecht voor een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje. Ons ruime terras biedt volop ruimte voor zowel grote als kleine gezelschappen. Wij staan dagelijks klaar om het u naar de zin te maken en hopen u snel in ons restaurant te mogen verwelkomen!

Binnenkort kunt u slapen in de watertoren

Ons restaurant in Vlaardingen bevindt zich in de voormalige watertoren, op de Buitenplaats Van Ruytenburch. In de nabije toekomst kunt u hier niet alleen lunchen en dineren, maar ook overnachten! Op dit moment zijn wij druk aan het verbouwen en wij hopen eind dit jaar onze eerste gasten te mogen ontvangen. De watertoren is gebouwd in 1955 en is absoluut één van de blikvangers in de regio. Het uiterlijk van de watertoren blijft dan ook zoveel mogelijk behouden. De appartementen worden wel compleet gerenoveerd waardoor u zeker een luxe overnachting kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat u het u aan niets ontbreekt!

Restaurant VlaardingenU kunt nog niet bij ons overnachten, maar u bent dus al wel van harte welkom in ons restaurant in Vlaardingen! Bij mooi weer kunt u plaats nemen op ons terras, die voldoende ruimte biedt voor zowel grote als kleine gezelschappen. U heeft altijd een ruime keuze uit diverse gerechten, er is voor ieder wat wils! Ook zult u al snel ontdekken dat wij zeer scherpe prijzen hanteren. Uit eten moet immers wel leuk blijven!

   Contact