Restaurant watertoren

Ons restaurant in de voormalige watertoren is geopend!

Zoekt u een restaurant nabij de watertoren in Vlaardingen? Kom dan eens langs bij Eten, Drinken en Slapen in de Watertoren. Eind dit jaar hopen wij onze bed and breakfast te openen, maar u kunt nu al bij ons terecht voor een heerlijk hapje en drankje. Neem heerlijk plaats op ons ruime terras of neem binnen plaats wanneer het buiten wat kouder wordt. Ons vriendelijke personeel staat altijd voor u klaar en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Ook kunt u bij ons rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, heerlijk eten tegen voordelige prijzen!

Binnenkort kunt u ook bij ons overnachten

U vindt ons restaurant in de voormalige watertoren op de Buitenplaats Van Ruytenburch. Hier kunt u binnenkort tevens een overnachting boeken, zodat u optimaal kunt genieten van de mooie omgeving en even compleet tot rust kunt komen. Wij zijn gevestigd in een groene omgeving waar zowel jong als oud zich uitstekend kan vermaken. Zo zijn er diverse recreatieparken en winkels in de buurt en zijn er ook voor de sportliefhebbers diverse mogelijkheden zoals watersport.

Restaurant watertoren

Ons restaurant in de watertoren is erg goed bereikbaar. Zo kunt ons vanaf Station Vlaardingen Oost te voet bereiken maar zijn wij ook per auto goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeergelegenheden bij en rondom ons restaurant. Wilt u ook gezellig bij ons komen eten? Dan raden wij aan om van tevoren even te reserveren, zodat wij een plaats voor u vrij kunnen houden. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact