Uit eten Vlaardingen

Uit eten in Vlaardingen tegen scherpe prijzen

U bent op zoek naar mogelijkheden om uit eten te gaan in Vlaardingen? Kom dan eens langs bij de watertoren die sinds kort helemaal gerenoveerd en verbouwd is. Tegenwoordig kunt u hier terecht voor een heerlijk hapje en een drankje. Ons ruime terras zit regelmatig vol met mensen die aan het fietsen of wandelen zijn in de omgeving, maar ook wanneer u uit de omgeving komt is een bezoekje de moeite waard. Geniet van de rust en ruimte en laat u verrassen door onze diverse gerechten!

Voor ieder wat wils

Komt u bij ons eten, dan kunt u kiezen uit een uitgebreide menukaart. Wij bieden een diversiteit van voor-, hoofd- en nagerechten aan uit de Franse keuken. De Franse keuken is zeer divers en daarom ook erg populair in ieder land. Dit betekent ook dat er voor ieders smaak wel een passend gerecht is te vinden op de menukaart. Zowel jong als oud kunnen bij ons heerlijk komen eten.

Uit eten VlaardingenWij staan voor u klaar!

Omdat wij voornamelijk Franse gerechten serveren, mag de wijnkaart natuurlijk niet ontbreken. Op de wijnkaart vindt u diverse huiswijnen die wij zorgvuldig hebben geselecteerd, maar ook serveren wij meer exclusievere wijnen voor de echte kenners. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag uit eten gaan in Vlaardingen? Kom dan zeker eens langs bij de watertoren, gevestigd op de buitenplaats van Ruytenburch. Hier zijn voldoende parkeergelegenheden voor uw auto, dus over het vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Graag tot snel!

   Contact